Frana De Motor 1,6 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ptr.5 stele.
    Sa inteleg ca asa ajung si eu la 5 stele? Prefer sa nu.glumesc.
    Discutia poate sa continue la infinit.prefer sa nu.oricum se poate cum am zis eu ptr.ca am incercat la loganul meu.alte discutii sunt inutile.poate ne intalnim vreodata si sper sa mai discutam si despre altceva.in februarie de exemplu,la brasov.
    O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• o sa ajungi de 5 stele dupa un anumit nr de posturi. nu stiu cate
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by Seba View Post
        ma minunam si eu la rezultatele de la tulcea... daca e sa ma uit pe clase, crx-ul a scos 16.38 si loganul 16.11. la clasa 1.6-2.5 avem 320i si mg zr cu timpi mai prosti decat loganul 16v; partea faina de-abia de-acum incepe: Renault 21 Turbo si Polo GTI, au 15.84, respectiv 15.94, iar astea-s la clasa 2.5-3.8; la peste 3.8 litrii, avem ultimul clasat bmw m5, cu 15.3...daca pe 400m diferenta intre 16v si m5 e de doar 0.8 secunde, in favoarea m5-ului, atunci ori loganul ala nu-i doar un logan resoftat, cum a lasat sej sa se inteleaga, ori m5-ul e un ***** de masina. fani bmw m5, dati-le foc, ca-s bune de dracu...ori cronometrarile s-au facut de pe vapor.
        e cronometrarea facuta ca dracu .
        Crxul ala s-a dat cu geani , geani scoate un best efectiv de 14.8 ,iar CRXu ala un efectiv de peste 15.5,si in filmarea care am pus`o e CRXu ala vs Geani
        Timpii de la tulcea sunt timpi cu tot cu timp de reactie inclus ,adica 14.6 a scos crxu cu tot cu reactie,iar cum timpu de reactie e de la juma de secunda pana la 1 secunda...inseamna ca crxu ala ...poate timp efectiv sub sub 14 ,deci loganul sub 15.5
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Alo68 nu am zis ca nu merge sa bagi in viteza cum zici tu,,,dar in fond faci ce vrei cu masina ta,,,banii tai,,,,Eu nu o sa incerc asa ceva nici in ruptul capului si nici nu recomand cuiva sa faca asa ceva vreodata ,,""ca nu se rupe cutia in doua""!!!
          Asa ca era de ajuns sa te adresezi mie doar cu Ivane,,sau Mariane...dar nu cu tot apelativul care apare la avatar..
          Asa ca incheiem aici cu ""apelativele"" astea ca nu isi au rostul..
          Toate cele bune si ai grija de Cutie!!

Comment

• bah, icspe, deja la 15.5 saispevoltiul iti haleste pe paine la micul dejun, pranz si cina coupe-ul de 230 de cai dijaba ai turbo si motor de 2000, autoblocanti, ca te face ligheanu. niste incompetenti astia de-au facut motorul de lancia delta integrale, trebuia sa puna 1.6_16v pe fiat. nu mai zic cat de prosti au fost ca n-au cipuit 1.4mpi in loc sa faca 1.6_16v. iti dai seama ce potential urias ar fi avut? sa bata in wrc cu motor de 1.4 aspirat, cu filtru din vitan si chiptuning la coltu blocului, o toba de la log, de-aia "universala" si niste manere cromate la usa...'te dracu' de incompetent, ca si tu cauti ca si mine nod in papura din tulcea...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Este imperativ sa folositi frina de motor cit mai mult, mai ales la coborarea unor pante deoarece consumul in acest mod este aproape zero iar siguranta in cazul unei frinari bruste nu are de suferit.

Comment

• Uite SEJ vs eclipse 2.0 143 hp:http://www.youtube.com/watch?v=5-619dzLCGU si fara tampenii cum ca eclipse e varza soferu e prost si altele.Si cronometrarea de la tulcea a fost buna aprope profy va invit in mai la urmatoarea cursa voi astia cu loganurile miraculoase care numai pe forum sunteti destepti.Eu ma ocup de organizare si va promit ca nu o sa platiti taxa de participare,dar daca nici unul din voi nu il face pe Sej platiti triplu taxa de inscriere?Nu va dati seama ce penibili sunteti cand va luati de un om care a facut ceva din masina lui si voi cere-ti voie la parinti sa luati masina?Toata lumea e geniu din tastatura iar la curse pauza.Ia sa aud si eu de la voi ce loganuri participa la curse de drag si au rezultate?Raspuns:3-4 loganuri din toatra tara?Si inca ceva Cristi xp si Seba va trimit in mai invitatie peciala pt cursele de la tulcea sa cunoastem si noi amaratii niste oameni asa dotati intelectual sa mai invatam de la voi.Si invitatia e valabila si pentru alti raceri de pe forum care cred ca pot face performanta.Pana cand o sa aveti si voi un loc 2 macar ca sej la grupa S1,va recomand sa va mai abtineti de la comentarii de 3 lei(vechi) si mai bine veniti sa il vedeti pe om in actiune sau nu puteti ca nu aveti tastatura?Si va rog sa ma scutiti de mesaje private sau alte dtampenii gen ban ca oricum nu ma intereseaza un forum plin de genii care nu au ce arata.Bafat baieti si poate o sa va dati seama cat de penibili sunteti.Documentativa adanc si o sa realizati ca vorbele unor mari atotstiutori de pe forumul asta sunt false si ei nu sunt decat niste frustrati,care plang si tipa:"bagati-ma in seama si pe mine".bafta multa in continuare cu linformatiile eronate pe care le postati aici,si daca doriti sa veniti la tulcea sa aratati intregii tari ce fac masinile voastre facute pe forum va asteptam.

Comment

• cubanezule, pana una-alta, prefer sa mor prost si neconvins ca sej dintr-un chiptuning, cum el a zis, bate crx-uri. daca citeai atent, ai fi vazut ce s-a combatut. ca un 16v chipuit nu bate un crx, nu ca un 16v modificat nu bate un crx. cat despre 16v chipuit la 0.8 secunde de m5 pe 400m, prefer sa mor prost si voi sa aveti dreptate.
                  cat despre invitatie, mersi, dar nu-s fan liniute. uite, va invit eu pe voi la o sesiune pe circuit la arad, in 14 martie, la cupa vss. sa mergi relativ "tare" 400m, nu inseamna, pt unii dintre noi, mare lucru. o sesiune de circuit sau macadam, da.
                  sper ca unele randuri nu mi-au fost adresate mie sau lui cristi_xp, pt ca din cate stiu, nu ne-am cerut voie de la parinti sa ne luam masina, nu suntem frustrati pt ca unii fac ceva ce nu ne intereseaza si nu am trimis pm-uri de amenintare. cat despre bagatul in seama, vad pe altii foarte interesati de acest aspect. eu recunosc, sunt doar un incult care nu vrea sa inteleaga cum o caramida antiaerodinamica de 1200kg si 110cai (logan 16v DOAR chipuit) poate sa bata un supozitor de 1000 de kile si 160 de cai (crx, de exemplu).

Comment

• chiar sunt uimit sa aflu cum de este o diferenta asa mica intre 16v si M5...da-o incolo de purcea ..daca stiam ce este asa periculos motorul ala faceam pe dracu in patru si imi luam 1.6 16v si eu,nu ma multumeam cu 1.4...asa dadeam fum la orice bmw...cunostintele mele reduse,ce-i drept de fizica nu ma lasa sa cred in acea mica diferenta!sincer!
                    Aer in piept domnu gadea

Comment

• Nu inteleg de ce o tragi tu asa tare ce macadamul noi suntem pasionati de 402m vino in tulcea unde e piatra cubica 30% din drumuri si faci macadam(Mc'adam inventatorul pietrei cubice),a zis cineva ca 16v bate crx? da tu te-ai intrebat ce are crx ala care la batut pe sej si ala din MIDNICHT si ala din GL?Ala din galati inafara de bloc are totul de 1.8l asa ca documteazate inainte.Nu am facut niciodata circuit sau macadam sau vtm sunt rari cei care participa la genul asta de curse sincer si mie mi-ar placea da.....Da de ruzltatul asta ce zici?4 MITSUBISHI LANCER ZAMFIR CRISTIAN S6 23,925 are motor 2.0 diesel 140 de cai oare e de vina cronometrarea sau el ca schimba la 2500 RPM Si inca ceva la tulcea la ultima editie nu a participat nici un m5 de unde dicuitia ca 16v scoate cat un m5 aproape nu stiu mai postez odata lista cu timpii tuturor care au participat sa va dati seama ca 16v lu sej are un timp foarte bun pt un logan.
                      Attached Files

Comment

• din ce ai postat tu , la sfarsit vad SERCAN GOKGEN - BMW 560L , asta ii ceva aparut nou acuma ??? prototip ceva ?? M5 are motor de 5.0 V10 ....
                        si noi muritori de rand avem 1.6 16v si chiar numa cu un chip nu poti sa scoti rezultatele astea , asa ca las-o ca macane ...... bmw M5 are motor de 5.0 V10 ....
                        Last edited by LUCian; 19 January 2010, 15:55.
                        Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

• @cubanez84... cu asta te lauzi "DACIA LOGAN POPA VALENTIN S1 17,347" ?

Comment

• Originally posted by SEJ View Post
                            Seba... si acum de ce scot sub 7,5 secunde 0-100 fata de 10,2 de fabrica daca spui ca am mutat degeaba limitarea.
                            logan 16v chipuit cu 7 secunde suta? nu-i minciuna, nu? e adevarul gol golut, asa-i?

Originally posted by SEJ View Post
                            Dacia Logan... e singurul logan, acolo vezi timpul meu pe 402m
                            fisierul il poti deschide si tu la postul respectiv, loganul avea 16.1 timpul si bmw 323 avea 15.8. chiar e loganul 16v egalul unui 323? cred ca tu nu realizezi penibilul situatiei cand ii iei apararea acestui individ, sau toti sunt retardati mintal, numai el sta langa 323 la liniuta, cu o caramida de logan.
                            cubanez, uita-te la timpii la toate grupele. si-o sa vezi ca loganul 16v al lui sej bate masini destul de tari. n-o fi el singuruil 16v chipuit de pe forum, da-o dracu de treaba. nu m-am dat la legale, dar cu 16v chipuit n-am reusit sa scoatem sub 16.9 secunde 400 de metri. si n-am incercat doar unul...au fost 16v si la alte legale, chipuite si n-au scos sub 17secunde. numai sej cu un chiptuning bate tot de rupe pamantul. tie ti se pare normal ca un singur logan chipuit din miile de loganuri identice, chipuite, sa fie cel mai smecher, desi inca 4999 au aceleasi modificari si inca 4999 de soferi n-au reusit timpii lui sej. inca ti se pare normal, nu? in cazul asta, eu nu mai postez aici, poti sa scrii ce vrei, atata timp cat nu injuri si nu jignesti. ca veni vorba de jigniri, da-mi o lista cu cei care te-au jignit/amenintat in pm si ii banez pt nesimtire...

ps: tocmai ce m-am uitat pe lista cu timpii pusa de tine. asta e alta mancare de peste, acel 17.34 e chiar ok. in conditiile in care un 16v stock, doar cu roti 195/65r15 a ascos 17.28 si unul chipuit cu aceleasi roti a scos 17.0 pe g-tech, rezultatul ala de 17.35 chiar nu e ceva iesit din comun. am vazut dci-uri de 85 de cai, chipuit, scotand sensibil mai bine (17.2x, la satu mare pe aeroport). pana la urma, sej asta de-l aperi cu atata inversunare, e campion pe sate cu 16.1 sau e in aceeasi timp cu orice 16v "tiganit", adica un 17.3 cu mici erori? ceea ce nu-l mai face defel "diferit", "meserias", "super", sau cum vrei sa-i spui...hotaraste-te. ori el minte, ori timpii sunt gresiti, ori tu incerci sa-l "scoti" acum...
                            Last edited by Seba; 19 January 2010, 17:24. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Nu incerc sa scot pe nimeni ,dar la cursa unde ai vazut timpii de 16 si ceva a fost cronometrare de VTM(autocrono au cronometrat),si cred ca au fost gresiti timpii.Anul acesta speram sa aducem o cronometrare profi' ca sa numai fie dubii.Dar eu vreau sa punctez ceva ca nu toti cei care scot timpii astia stiu sa si conduca,exemplu cu lancer de 140 de cai cu 24 de sec402m,si dacia 1310 21 de secunde.Pe mine ma enervat ca au sarit cu gura pe SEJ niste oameni care habar nu au unde e bateria la masina,si inca cer voie la parinti sa puna un ou kinder pe antena.Da poate SEJ nu are doar un soft?Asta e problema mare.........

Originally posted by LUCian View Post
                              din ce ai postat tu , la sfarsit vad SERCAN GOKGEN - BMW 560L , asta ii ceva aparut nou acuma ??? prototip ceva ?? M5 are motor de 5.0 V10 ....
                              si noi muritori de rand avem 1.6 16v si chiar numa cu un chip nu poti sa scoti rezultatele astea , asa ca las-o ca macane ...... bmw M5 are motor de 5.0 V10 ....
                              Asa a scris el pe foaia de concurs bmw 560l care este defapt un 535d,da nu stiu de ce iti explic eu tie care oricum vad ca vrei scandal.
                              Last edited by Cubanez84; 19 January 2010, 21:09. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Ce zici de timpi astia ?... scosi de un 1.4 MPi stock
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google