Logan B 42 ZIF

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

felicitari pt un condus prudent ... btw imi place ca ai scapat oarecum de grila fatza ;) ... my hint: dare for more
    http://i62.photobucket.com/albums/h1.../sticker_1.jpg
    http://i62.photobucket.com/albums/h1...c_user_bar.png

Comment

Golan91 cum ai pus ledu ala acolo la clantze?

Comment

Le-am pus cu grija
        Ce sa zic sincer daca mai mai pune sa mai fac o data n-as mai face , ptr 2 leduri mai bine ma las.
        A trebuit sa dau fetele de usi jos (boxe , clate, etc.) am gaurit manerele si am bagat un led si pe interior am pus o picatura de "picatura" , si am tras cablu prin burduf pe unde trec si cele ptr geamuri , si apoi pe sub pres sub frana de mana am pus contactu
        Cam asta ar fi , da sincer (dupa mine e cam mult de lucru) si nici pana acuma nu i-am gasit rostu ) am vazut intr-o zi pe o masina si am zis ca vreau si eu si m-am apucat (bineinteles ca ma ajutat si tata ) )
        Last edited by Cristi_Xp; 7 February 2007, 18:48.
        sigpic

Comment

............
          Attached Files
          sigpic

Comment

ce le-ai facut la faruri?

Comment

Nu am observat pana acum poza cu ledul albastru la usa, se vede frumos, mai ales noaptea cred. Ai un comutator separat sau se aprind pe pozitie?
              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Faruile sunnt ale lui GGD sau au fost In realitate arata mult mai bine...o sa apara niste poze mai calumea cat de curand
                Da am un comutator separat , sub frana de mana(curent am luat de la brikheta).
                sigpic

Comment

Frumoase farurile lui GGD pe masina ta. Poate faci si niste poze de la distanta.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

cum respira motorul cu filtru si cat tea costat??? ma bate gandul de mult si pe mine sa imi montez pe daciana mea
                    toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Se simte ceva (respira mai bine) , filtrul Simota a fost 60 euro , io zic ca merita sa pui ca u participi si la curse.
                      Last edited by Cristi_Xp; 14 May 2007, 14:27.
                      sigpic

Comment

mai trebuie sa string bani. nu pot sa bag chiar asa de multi bani(adica asa de repede) am doi copii de crescut
                        toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Originally posted by GOLAN91
                          Se simpte ceva (respira mai bine) , filtrul Simota a fost 60 euro , io zic ca merita sa pui ca u participi si la curse.

cum doar 60 de euro te-a costat filtru de aer???pai mie cei de la pilot mi-au cerut 110 euro pt un filtru sport dar e putin diferit de al tau..adica iese cu traseu de teava de inox si in capat un filtru sport orientat drept inspre fata masini si putin mai mare decat al tau dar totusi

Comment

pai..te costa si tubulatura poate au folosit mai multa teava ;)
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Nu poate sa coste niste aluminiu 50 de euro. Nu e de la asta diferenta de pret.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Pai sa zic asa eu am avut si o asa zisa "reducere"(pentru acel actipild cu Pilot etc.. Da se poate sa fie 110 euro deoarece tubulatura acea este destul de scumpa(mam interesat) , si al meu io zic ca e cat de cat de firma nu e (By Vitan) ...Simota(carcasa din fibra de carbon , sa ma laud si eu ))
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google