Logan B 42 ZIF

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Uite si poze cu tricou altele nu am
    Pentru cine nu stie pe spate scrie: www.loganclub.ro
    Attached Files
    sigpic

Comment

Si un mic cadou de Mos Craciun...arcuri sport Weitec 500lei , cred ca e cea mai buna afacere (decat bari , prelungiri, actipilde, eleroane etc).
      Si cateva poze , cu suspensia stock si cea sport, promit ca maine revin cu poze mai bune.
      Primele impresi , e mai tare (dar nu foarte deranjat, cum am citit pe unele forumuri ) e mult mai stabila pe viraje , si sta mult mai bine pe franare (de la 100 la 0 sta mult mai bine nu se mai clatina ca o "barca").
      Nu este gata pentruca mai trebuie repozitionate bucsile pe spate , daca poate sa imi explice cineva cum se face X10
      Attached Files
      sigpic

Comment

Din poze e diferenta mica la inaltime...era mai misto daca era mai joasa
        Oricum...felicitari ;)

Comment

nu prea iti poti da seama,plus ca in pozele cu suspensia sport,masina e cocotata intr-o parte...cel mai bine ca sa iti dai seama...spune cate degete intrau inainte intre roata si aripi fata/spate si cate intra acu )
          Daca vrei mai joasa,ia suspensie reglabila ) aia coboara pana la 7cm pe fata si 8cm pe spate )
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Si pozele promise. Daca poate cineva sa le grupeze 2 poze in 1 singura sa se vada mai bine 10X
            Attached Files
            Last edited by crististreulea; 31 December 2007, 15:53.
            sigpic

Comment

Da mai Golane, acum sa te vedem pe strazi, si sa ne spui si noua cum s-a modificat mersul masini, ok?
              Felicitari mosului, . Si sa-ti mai faca cadouri deastea "utile".
              Cu stima, FLO.
              , sunt cu ochii pe voi !
              :thumbsup:

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
                nu prea iti poti da seama,plus ca in pozele cu suspensia sport,masina e cocotata intr-o parte...cel mai bine ca sa iti dai seama...spune cate degete intrau inainte intre roata si aripi fata/spate si cate intra acu )
                Daca vrei mai joasa,ia suspensie reglabila ) aia coboara pana la 7cm pe fata si 8cm pe spate )
                acea suspensie reglabila la ce bani se gaseste..?auzisem ceva de genul 700-800 euro..e adevarat>?

Comment

Uite aicea , pret special...http://www.loganclub.ro/forum/suspen...ing-t1690.html
                  sigpic

Comment

buna investitia, cadoul...isi merita banii, sa ne spui cum se comporta, la drum, la viraje, care e diferenta intre astea si cele eibach, sau este vreo diferenta? numai bine!

Comment

ok mersi...dar mai astept..mi se pare scump la momentul actual

Comment

da super masina .. pacat ca a fost lovita acolo dar macar nu se vede nimic si e intreaga ;) ai grija de ea .. bafta la tuning
                        Its just a car ...

Comment

cu sunetu ce ai mai facut?.. lai dus pana la capat?
                          sigpic

Comment

Bravo ,frumos dar sunt curios daca isi merita banii ,sa ne spui in curbe cum este ca mi se pare cam mare investitia si deranjul pt doar 2 cm sau cat este
                            "cromul este placerea mea"
                            "cui nu-i place , valea"

Comment

DA!!! jos palaria pentru suspensie, sigur se simte ca e alta masina , niste jante de aliaj cand urmeaza?
                              Captain of the black pearl

Comment

Scaune , cip , si dupaia strang bani de jante...
                                In curbe nu am testato ca nu am avut cum , la ce conditi sunt afara...polei...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google