Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• e B nu E si nu e fostul ca nu a disparut nicaieri

sebi o arde prin oras vad, mai inainte l-am vazut in bartolomeu. maine daca nu ajung la intalnire stiti cui sa ii multumiti. si cu ocazia asta m-am si convins ca sebi are xenoane pe faruri si pe proiectoare

sebi...asteptam sa ne zici ce planuri marete ai pentru maine...
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Da b am vrut sa scriu nu e. Acum am facut legatura ca am vazut ca ai acelasi numar imens de posturi.

Comment

• bogidan21 am facut asa si tot nu merge,faza e ca eu am setat chestia asta din avatar la fel cum setezi poza si nu-mi arata nimic sa intru in avatar

sigpic

Comment

• Ai sters cookies si nu merge?

Comment

• deci ne vedem azi ca de obicei la magnolia.
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Originally posted by bogidan21 View Post
              Da b am vrut sa scriu nu e. Acum am facut legatura ca am vazut ca ai acelasi numar imens de posturi.
              imens e nr de posturi a lui mumus, care e mai tanar decat mine cu exact un an si are posturile care le are.

nu cred ca mai vin la intalnire.
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• In afara de mumus care s-a anuntat primul, care mai vine azi?ne strangem 20 de masini? Alo68 vine la ora 19.00 la magnolia.
                O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• Baieti eu sunt racit vai mama mea...deci nu cred ca ajung nici azi.
                  Scorpion eu am dat si eu pe mobile style apoi m-am dus pe tools si am sters cookies si temporary internet files si merge.Isi revine ...Deci mai incearca o data si sterge si temporarele...Setrile vizuale pe care le alegi tu se salveaza in pc-ul tau nu in serverul care tine domeniul pe care il accesezi....deci trebuie sa mearga.
                  Bafta si distractie placuta la intalnire...O sa intru si eu mai pe seara sa vad pozele si ce s-a mai discutat.

Comment

• Aline care e prb cu nr meu de posturi?? stau mult pe zi pe forum..asa ca...e justificat numarul..in fine..nu vad de ce ma bagi pe mine...
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• OFFTOPIC: gastelor, iar incepeti?
                      ONTOPIC: ne vedem la magnolia la 19
                      sigpic
                      Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Stresule si tu postezi numa ca sa ai nr mare de posturi ca si mine ?

Comment

• Vin si eu diseara la 7.

Comment

• Da cine a zis ca postati doar pentru numarul de posturi????Eu am contul vechi dar un an de zile nu am postat deloc.Nu stiu de ce.Daca postam si eu ca voi aveam si eu atatea posturi....Si pe mine nu mai pasioneaza numarul lor atata timp cat ceaa ce postez e bine.Bafta si ne mai auzim ma duc sa trag un pui de somn de recuperare.Apropo stie cineva o alta farmacie non stop in afara de cea de pe uranus?

Comment

• Mai e in unirea , dar nu e non-stop...doar pana la ora 22.

Comment

• Vin si eu azi .... cel putin asa mi-am programat. Sper sa ne vedem acolo.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google