lol...am facut yo acu 2 zile pe una cu un matiz cu a 1-a, mergea mai incet decat merg yo pe jos, aveam 30 km/h cu a1a si am depasit-o, dupa ce am trecut de ea d-abia am schimbat in a 2-a, si nu mi-a venit sa cred pe urma de cea ce am facut)
Logan 1.5 dci vs matiz
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Razvan: un Tico pleaca o idee mai tare pe tr.1 decat un Matiz, deci cativa metri sa spunem ca ar sta langa 1.4 mpi (asta am remarcat si cand am facut liniuta cu Matizu), dar departe sa castige vreun metru in fata...
In Tico (m-am carat) ai impresia ca are 100 cp in tr 1 si 2...probabil ca e asa mic, e doar o senzatie, exact inversu ce simt cand ma dau cu BMW-u 540i (V8) si am impresia ca nu se duce si cand ma uit pe km. are deja 70-80 in cateva sec...fara sa simt mare lucru.
Comment
-
Buna ziua!
Daca ne referim strict la liniute Tico bate Loganul 1.4 Mpi si 1.5dci 65 hp. O alta comparatie nu-si are rostul; apartin unor clase diferite; nu poti compara confortul oferit de logan cu cel din Tico...cu Tico trebuie sa fi curajos sa iesi din oras..dupa 5-6 ore de condus eram varza.. Am avut Tico SL si intradevar e foarte sprinten pana in treapta 4 adica pana pe la 100km/h. Are cateva avantaje pe care doar orgoliul nu va lasa sa le recunoasteti: e sprintena, consuma putin daca nu e incarcata, e foarte usor manevrabila(ca o jucarie) si e extrem de fiabila. Pe de alta parte te simti in ea ca intr-o "cutie de chibrituri", sau parca te-ai tarai cu fundul pe asfalt. Acum conduc un Logan MCV 1.5Dci 85hp si cred ca Tico ar avea un start mai bun...dar doar atat. Am condus si Logan 1.4 mpi si cred ca e invins de tico pana la 100km/h.
Numai Bine!!!Logan MCV Laureate 1.5dci 85Hp
Comment
-
tocmai am experimentat tico (al unui prieten) vs logan 1.4 (a lu socramiu care nu a depasit 120 km pe ora foarte des decat cand il mai cer eu) si ce sa zic am ramas uimit.deci: pe treapta 1 a stat cu mine la egalitate , pe treapta 2 deja am luat o masina si a treia deja m-am dus , atat am apucat sa schimb ca nu mai avea rostAsistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803
Comment
-
tare as vrea sa pot crede asta.........arde loganu doar cu tr 1 in rest pa.... tico prinde 100 km.h in 16-17 secunde e cu o secunda mai tare ca dacia 1310 berlina de prin 2002 . am vazut eu un articol . Deci nu are cum sa faca loganu!!!sigpic
Comment
-
Ori nu stiti sa plecati cu Loganu de pe loc, ori aveti ceva probl. la masina...ori tineti tr. 1 pana la 4000 rot/min ca poate ''ajunge''...Tr. 1 dusa complet, va asigur ca nu-l ''arde''
Dati-i fratilor 5000-5700 sa vezi daca mai sta langa tine.
PS: eu am vazut Matizu langa mine pana pe la 4000-4500 pe tr 1, dupa care incepe sa se piarda in spate.
Comment
-
Am ajuns sa discutam exact cum se discuta pe patru tuning . Asa cum nu exista grad de comparatie intre Logan si Bmw sau Mertan sau ............nu stiu cate tipuri de auto asa nu exista nici intre Logan si Martiz sau Tico . Un mare - la tot ce vreti voi pt Coreene .
Eu nu mi-as da Golanul pt o Coreeana , poate fi si Cielo sau Leganza sau Nubira nici daca mi le-ar da cineva gratis .
Am la serviciu , 8 Martiz si un Spark ( Martiz 2 ) . Decat sa plec cu una dintre ele undeva , prefer sa plec cu Golanul meu sau cu o dubita .O comfort , O siguranta , O tot . O - a se citi zero .
Cate Martize sau Cutii de chibrit nu au ajuns in sant datorita vantului sau curentului produs de alte masini ?B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Avand in vedere titlul topicului, eu unu` care am logan dci, ma simt jignit! Cum mama d.....ui sa compari matizul cu loganu` dci? La ce sa il compari? La care ajunge primul la 100 km/h? La consum, la fiabilitate, la confort? Asa ceva nu se poate compara, pentru ca sunt din clase complet diferite. matizul e matiz, loganul dci e logan dci (sau benzinar, indiferent despre ce logan e vorba). cred ca un astfel de topic ar trebui inchis ca face forumu` de rusine, pe cuvant!
daca vreti sa faceti comparatii intre "care ajunge primul la 100 km/h", sau "care e mai tare la liniute" poate ar trebui un nou topic care sa cuprinda loganul si alte masini in general, nu logan vs matiz, tico, oltcit, etc, etc.1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
Si eu consider topicul asta fara rost. Matizul nici macar nu mai este in fabricatie...
Cred ca multi vor sa rada de loganisti si scriu in topicul asta
Ps: Ma gandesc la un topic de forma - cum ar fi aratat Loganul daca nu era revolutie si era coana Leana la putere...
Comment
Comment