Google Maps are optiunea de a descarca o anumita zona, dar nu toata Romania. Spre exemplu, poti descarca un oras.
Discutii despre Android ( softuri utile , depanari si sfaturi )
Collapse
X
-
NU mai necesita formatare dar e recomandat ca, atunci cand e bateria noua, s-o lasi sa se descarce complet, apoi s-o incarci la 100%. Oricum, dupa primele 6-7 cicluri complete (desc.-inc.) e bateria in mintile ei.
Te tine normal, 2 zile, avand in vedere ca discutam despre un smartphone, daca folosesti netul, mai ales 3G-ul.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by PrEsTiGe View PostSe poate descarca harta romaniei pentru android? Am un Motorola Motoluxe...Adica sa nu mai folosesc internetul cand merge gps-ul... Am auzit ca se poate, dar nu am gasit nimic...
Comment
-
Te tine bateria o saptamana daca il folosesti ca telefon, nu cu internet, facebook sau alte aplicatii online.
Depinde cat de lunga e ruta, nu stiu sigur care e capacitatea maxima suportata la download, dar spre exemplu, nu poti descarca ruta Constanta-Brasov.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Comment