Cum Circulati Pe Timp De Noapte?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma gandesc sa-mi pun "zenon" d-ala nesimtit sa-i satura pe astia cu ceata aprinsa,si care mai merg cu proiectoarele aprinse "aiurea".

Proiectoarele de ceata se folosesc doar pe ceatza, deaia sunt numite..proiectoare de ceata.
    Si argumentul:

Citat:

"Fapta de a folosii proiectoarele in alte conditii decat cele de ceata este prev la art 108 al 1 lit b pct 8 ultimu si se penalizeaza cu 3 puncte penalizare si 4-5 puncte amenda respectiv 240 lei-300 lei"
    Last edited by matheo66c; 28 September 2011, 00:40.
    sigpic
    "BRABUS" STYLE

Comment

• Tu ai dublu ...Ai 4 proiectoare de ceata,tu ar trebuie sa iti iei 600 de lei amenda nu?
      sigpic

Comment

• Eu stiu sa le folosesc...colegii de club, pot sa-ti confirme.
        Si amenzi pentru ca merg cu ele aiurea aprinse, nu am luat, daca am asta nu inseamna ca trebuie sa le folosesc aiurea.
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

Comment

• In situatii d-astea, mi-ar placea sa am un Hummer dotat cu "einspe" mii de proiectoare si cand vad cate un bizon pe contrasens, sa-i fac radiografie
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Cam asa ceva aveam,dark,sunt potrivite?

http://www.loganclub.ro/forum/attach...3&d=1258305545
            sigpic
            "BRABUS" STYLE

Comment

• Eram cu Matheo in masina, pe undeva in afara orasului si la un moment dat am aprins proiectoarele pentru ca era o portiune cu gropi. Imediat a sarit si a zis "ai aprins proiectoarele?!".
              Acum m-am prins care era faza.

P.S. Le-am stins imediat ce am trecut de portiunea aia. Si eu sunt impotriva folosirii lor in mod excesiv.
              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Un vecin avea asa ceva si xenon pe toate. Nici avioanele de ruta comerciala nu aveau asa lumina!
                Attached Files
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Matheo am o intrebare. Se vede mai bine cu 2 randuri de proiectoare? E vreo diferenta? Ca aspect arata mult mai bine, dar ma intereseaza diferenta. aici unde locuiesc eu trebuie sa trec iarna prin nori dimineata si seara

Comment

• Se simte diferenta,iarna pe ceata eram king
                    sigpic
                    "BRABUS" STYLE

Comment

• Aia cu lampa de ceata aprinsa ma enerveaza cel mai tare, sunt masini care au 2 lampi de ceata pe spate , sa vezi atunci distractie.

Si mai e o categorie enervanta, aia care merg cu faza lunga pe autostrada.

Comment

• pe autostrada se gaseste cine sa-i calmeze....vezi poza
                        Attached Files
                        sigpic
                        "BRABUS" STYLE

Comment

• Partea trista este ca cei care, noaptea, folosesc toate becurile posibile, ziua merg cu ele stinse, sa faca econimie la filament si la curet. Le este frica sa nu le vina mult intretinerea, sau ceva.
                          Stiu ca in lege scrie ca este obligatoriu sa mergi cu faza de intanlire doar pe DN-uri, europene si drumuri expres, dar ar fi bine daca toata lumea ar intelege ca esti mult mai bine vazut in trafic (la propriu), daca mergi cu ea (faza de intanlire) aprinsa, de cand te urci in masina si pana cobori.

Comment

• Dupa cum postati aici , niciunul nu mergeti cu proiectoarele aprinse niciodata ... pfff ... tind sa nu va cred ... e ca si cum ai zice "eu am xenon in far normal , dar farurile mele nu deranjeaza pe nimeni , ca bat in jos" ...
                            Eu unul merg tot timpul cu ele aprinse .. mi-am bagat si xenon in ele si sincer o fac si pentru efectul vizual , dar si pentru a ma ajuta sa vad mai bine ... pentru ca , chiar vezi mai bine ... iar faza cu spartul proiectoarelor pentru ca le folosesti prea des mi se pare aberanta ... eu merg tot timpul cu ele aprinse ... iarna ... vara ... si nici un proiector nu am schimbat ca s-a spart .. le-am schimbat doar ca s-au matuit ...
                            Acum stiu ca o sa fiu blamat de unii , dar fiecare face ce vrea ... conduce cum vrea ... fiecare raspunde pentru actiunile lui !

Comment

• Asa, si tu cum raspunzi pentru actiunile tale, atunci cand ne intanlim in trafic si ma orbesti?

Comment

• Pai nu raspund direct ... si nu prea imi pasa de altii ... dar vreodata se gaseste vreun gabor sa imi dea vreo amenda ... si atunci imi spal pacatele ... cu toate ca lunar fac cateva mii de kilometri nu mi-am luat nici o amenda din cauza proiectoarelor ... pe nici o masina ...

P.S. : Nu vreau sa intru in nici o polemica cu nimeni , ca mine E multi ... poate gresesc ca nu respect ceilalti conducatori ... dar cum am zis ... pur si simplu nu imi pasa de altii , atata timp cat ma simt eu bine !
                                Last edited by MihaitzaMCV; 28 September 2011, 14:39.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google