voi vota pentru reducerea numarului de perlamentari,care si asa sunt prea multi,iar la presedinte....nu e nici rosu nici portocaliu.
Candidatii La Presedintie
Collapse
X
-
o baba la cabina de vot, sta vreo 15 minute, coada in spatele "hai, babo, ca stam dupa tine", etc...iese baba si intreaba: auzi, maica, "futu-va-n gura" sa scrie impreuna sau despartit?
pe considerentul asta, io zic sa ne facem niste stampile cu "****" si sa votam cu ele pana se termina tusul...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
ai dreptate ))) prea tare!e senzationala ideea,dar de unde sa fac rost in 2 zile de o astfel de stampila )......revenind la oile noastre,fara legatura cu mancatorul de branza,george,raman la parerea ca oricare iese presedinte tot bataie de joc va fi in tara asta....asta nu inseamna ca nu il voi vota pe basescu.Nu pot spune ca sunt fanul lui,mai degraba sunt ANTI psd si base pare singurul care poate face ceva contra astora...macar ii enerveaza.Nu are rost sa spun ce nemernicii au facut psd-istii in atatia ani cat au avut tara pe mana.Sunt de acord si cu scaderea numarului de nesimtiti din parlament...dai draq,ca de dormit pot dormi si pe la caselel lor,nu doar acolo.va salut si HAI EMIGRARE mai bine )
Comment
-
Ce ne zice escu Ceausescu, Iliescu, Constantinescu, Basescu si urmeaza Oprescu@ Antonescu si dupa ei cred ca urmatorul e Finescu...
Comment
-
O tineti sus si tare ca votati pentru parlament unicameral. Inainte de a va lua dupa o idee aruncata in graba, care sa serveasca unor interese de campanie si sa votati asa ceva, mai bine documentati-va despre ce fel de parlamente exista in lume, in lumea civilizata si de ce anume nu este bine sa avem parlament unicameral. Numarul de parlamentari nu prea conteaza, ori 300 ori 500, ideea este sa fie doua camere cu atributii diferite care sa poate contra decizia gresita a celeilalte camere.
Din pacate regulile de infiintare a unui parlament bicameral presupun un numar minim de membrii pentru fiecare camera.
Problema Parlamentului nu este numarul camerelor sau numarul parlamentarilor ci legea care serveste la organizarea alegerilor pentru acesta. Legea alegerilor parlamentare trebuie schimbata, nu forma de organizare a Parlamentului. Sa putem alege pe cine vrem noi, sa poate candida oameni tineri, pregatiti si cu putere pentru schimbari majore.
Atata timp cat aceasta lege, a alegerilor parlamentare, persista cu liste numite de partide, nici o forma de parlament sau de reducere a numarului de parlamentari nu va da rezultat.
Dimpotriva, un numar mic de parlamentari grupati intr-o singura camera sunt foarte usor de controlat de catre oricine care are influenta mare.
Eu nu sunt de acord cu acest referendum pripit si heirupist, dar nici cu eficienta actualului parlament care ar putea sa functioneze infinit mai mult in favoarea poporului.
Deci nu voi vota la referendum ci doar pentru presedinte.
Comment
-
Salutare domnilor !
Eu va spun din start ca o sa votez cu Basescu ,si zic eu am si motive de ce poate va intrebati nu ???!!!
Hai sa o lu-am de la inceput dupa Basescu urmeaza Geoana presupun si bine inteles PSD cu toata suita care a fost la guvernare destul timp in care nu a facut nimic ,a ma scuzati a vandut tot ce sa putut vinde[furat] deci a facut ceva nu ;Crin Antonescu ???? ma abtin tinand cont din ce partid provine ,va las pe voi sa va dati cu parerea si ceilalti care nu merita osteneala sa mai scriu si in final tot la Domnul Presedinte Basescu am ajuns asta este sa fiu sincer cu voi daca ar fi fost cineva chiar si tehnocrat cu oameni noi as fi zis ai ma sa incerc si cu astia dar in conditiile astea nu prea am ce sa aleg ,aoricum va doresc numai bine .
Comment
-
Fac pariu ca din judetu sibiu o sa aiba cele mai putine voturi din tara dc nu l-a vrut pe primarul sibiului i-a fost frica de el?Si operatiunea autobuzul a adus in sibiu 400 de autobuze si la toti le-a dat de baut erau pline barurile in sibiu in timpul mitingului i-a fraierit cu o bere sa vina in sibiu ca si la craiova si pitesti la miting in sibiu nu au participat sibieni!Last edited by radu2008; 21 November 2009, 00:20.
Comment
Comment