Sunteti Fumatori?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu am fumat niciodata si nici nu ma apuc vreodata...colegii au viata grea cu mine ca ai fugaresc afara din remiza P.S.I....ma injura sigur dar le fac un bine... da' nu comenteaza nimeni hi hi hi....
    Attached Files

Comment

• Originally posted by viorelu View Post
      ...si eu incerc sa ma las...tocmai ce nevasta veni cu o propunere...de maine sa renunt la tigari...in schimb ma va plati ea cu 5 RON pe zi(din banii ei) fond pt. accesorii(contestate de ea pana acum...exclus benzina si spalatorie) la masina sau orice altceva ce nu presupune cheltuieli de familie,plus clementa prima luna la comportamentul de sevraj
      ...o oferta tentana nu?
      ...am timp de gandire azi toata ziua...culmea tocmai ce s-a terminat si pachetul de tigari
      Viorelu ai primit o oferta buna de care eu nu am avut parte!! As fi vrut si eu 150 de lei "ciubuc" in fiecare luna!!! Cistigi de doua ori: sanatate + buget pentru masinuta!!! Nu te mai gindi si accepta nu e chiar asa greu!!! Succes daca accepti oferta!!!

Comment

• Si eu iti recomand sa accepti oferta... Nu te chinui numai vreo 2 saptamani, iar beneficiile tin mult mai mult de atat. Te vei simti si mai bine... Garantat
        Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...

Comment

• Votat: Da!...si va spun cu mana pe inima, ca mi-as fi dorit sa pot vota_Nu dar imposibil, la peste un pachet/zi!
          Bani irositi si sanatate pusa in cui, din lipsa de vointa in mod sigur.
          Ce-i drept, ma gandesc permanent sa ma las de fumat dar se pare ca am ramas, doar cu gandu`! ...totusi, voi incerca sa fortez putin debarasarea de acest viciu!

...cam singurul poll in care ma vad obligat sa gandesc invers, de cum am votat

sigpic

Comment

• Am 79 de zile de cand nu mai fumez. Nici mie nu-mi sa cred cat de usor m-am lasat ,(la care eu nici nu credeam ca o sa reusesc vreo data) am momente cand i-mi vine sa fumez ,dar dupa o scurta auto critica i-mi trece.

Comment

• Am votat si eu ... nu fumez si nici nu am incercat vreodata dar nu am nimic impotriva celor care fumeaza. fiecare este liber sa faca ce vrea

Comment

• Originally posted by Nikolas_bnm View Post
                Am 79 de zile de cand nu mai fumez. Nici mie nu-mi sa cred cat de usor m-am lasat ,(la care eu nici nu credeam ca o sa reusesc vreo data) am momente cand i-mi vine sa fumez ,dar dupa o scurta auto critica i-mi trece.
                felicitari...eu am 1 an decand nu am mai pus tigara in gura....m-am ingrasat 5 kg...

tine-o tot asa....bafta maxima
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• NU :-"

Comment

• fumez cam 4 tigari pe zi,si am redus,inainte aveam un pachet si jumatate,

Comment

• ...inca fumator,lasatul de fumat inca e un vis frumos,insa nici fumatul nu imi displace...vedem pe viitor ce ma va convinge,actualele informatii din campanii de gen si autoanaliza inca nu m-au convins.
                      ...vad ca sunt destul de multi fumatori pe forum...e musai sa facem un loc de fumat pe forum...dotat cu stingator si cutie cu nisip...poate ne controleza cineva de la pompieri si ne facem de o amenda

Comment

• Viorelu, gandeste-te ce poti lua cu banii care ii dai pe tigari intr-o luna si apoi gandeste-te daca mai are rost sa dai 8 lei pe tigari.
                        sigpic
                        Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• ...gandit si razgandit,nu tine...chiar cu exemple mai dramatice,nu tine...asa ar fi simplu,gandesti si te lasi...e mult mai complex...sau cel putin asa ne place noua fumatorilor sa spunem
                          Treaba cu "ce ai putea face cu banii" se poate aplica la orice cumparam si consumam...exemplu:
                          -ce ai putea face cu banii de tigari daca te-ai lasa?...i-ai cheltui spre exemplu pe bautura
                          -ce ai putea face cu banii de paine daca nu ai mai manca paine?...i-ai cheltui pe malai
                          ...etc
                          Last edited by viorelu; 14 August 2009, 18:08.

Comment

• Subscriu...
                            Dimineata prima preocupare e cafeaua si tigareta, musai..
                            Nu stiu daca e vorba numa' de vointa (sau ma trag pe cur ) ca pe alte planuri a fost vointa cu carul, dar cu tigarile nu prea merge.

Comment

• Nu fumez, nu simt nici o atractie. Mai trag asa cate un fum la diferite ocazii. Dar presimt ca o sa ma apuc cand m-oi insura ) Oare de ce??

Comment

• nu fumez, pentru ca nu ma intereseaza sportul asta
                                ONLY GOD CAN JUDGE ME
                                http://www.loganclub.ro/forum/my_car...ic-t11272.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google