Adica cele mai tari jocuri ))). Nfs the run mi-a placut la nebnie l-am terminat de 2 ori,a fost cel mai bun nfs de la most wanted ca restu' le-au facut muci. The run are un gameplay foarte misto,e plin de actiune e marfa! Dar tot mai buna era ideea de tuning plimbari prin oras fuga cu politia, pacat ca nu mai respecta stilul. Cel mai frumos a fost Underground'ul l-am jucat in disperare l-am terminat de vreo 6 ori! Foarte frumos!
Ce se mai joaca?
Collapse
X
-
Abia ce-am terminat si Mass Effect 2. Ce mi se pare genial e faptul ca poti importa caracterul din 2 in Mass Effect 3, impreuna cu nivelul avut si abilitatile. Acum il reiau pe 3, batraneste, pas cu pas.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
am terminat ieri Alan Wake.aiurea de tot jocu.m-au alergat aia prin padure cu topoare ,ciocane si alte alea de zici ca am alergat eu in realitate.am jucat si Deus Ex Human Revolution, la care am ramas dezamagit de final.orice as face la final tot o "sfeclesc"pentru ca asa e jocul.Last edited by margelatu; 15 March 2012, 17:45.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostAbia ce-am terminat si Mass Effect 2. Ce mi se pare genial e faptul ca poti importa caracterul din 2 in Mass Effect 3, impreuna cu nivelul avut si abilitatile. Acum il reiau pe 3, batraneste, pas cu pas.
eu sunt la misiunea in care atac baza cerberus. asta e finalul? al meu caracter s-a culcat cu Liarasigpic
Comment
Comment