If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Adica cele mai tari jocuri ))). Nfs the run mi-a placut la nebnie l-am terminat de 2 ori,a fost cel mai bun nfs de la most wanted ca restu' le-au facut muci. The run are un gameplay foarte misto,e plin de actiune e marfa! Dar tot mai buna era ideea de tuning plimbari prin oras fuga cu politia, pacat ca nu mai respecta stilul. Cel mai frumos a fost Underground'ul l-am jucat in disperare l-am terminat de vreo 6 ori! Foarte frumos!
Abia ce-am terminat si Mass Effect 2. Ce mi se pare genial e faptul ca poti importa caracterul din 2 in Mass Effect 3, impreuna cu nivelul avut si abilitatile. Acum il reiau pe 3, batraneste, pas cu pas.
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
am terminat ieri Alan Wake.aiurea de tot jocu.m-au alergat aia prin padure cu topoare ,ciocane si alte alea de zici ca am alergat eu in realitate.am jucat si Deus Ex Human Revolution, la care am ramas dezamagit de final.orice as face la final tot o "sfeclesc"pentru ca asa e jocul.
Abia ce-am terminat si Mass Effect 2. Ce mi se pare genial e faptul ca poti importa caracterul din 2 in Mass Effect 3, impreuna cu nivelul avut si abilitatile. Acum il reiau pe 3, batraneste, pas cu pas.
discutie cu discutie, fara tasta space.
eu sunt la misiunea in care atac baza cerberus. asta e finalul? al meu caracter s-a culcat cu Liara
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment