Vrum, Vrum....Formula 1!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ...........astept cu nerabdare vremurile cand masinile de f1 vo avea lest ca si cele de wtcc, ca nu cumv chevrolet sa bata zi de zi si-n sculare si-n culcare minunatae de bmw sau motorul tedy al lui seat, caruia i s-au permis 4 softuri intr-un sezon, 3 interventii la presiunea de supraalimentare si care n-a fost lestat, ca sa dovedeasca suprematia unui motor supraalimentat la greu, intr-o gurpa de motoare aspirate, cu restrictoare pe admisie.
    Ahahahah. Nu sunt departe zilele alea.
    Mi-a placut reactia Alfa Romeo cand se incerca aducerea BMW la nivelul de plutire: bye bye my friends.

Parca Jean Todt e presedinte FIA.

Mda, a castigat ciocolatiul ala.
    Rusine Ferrari pentru tactica adopata in cazul lui Alonso, mai ales ca pleca de pe 10.
    Altadata sa dea un telefon la Sauber, mai intai.
    Last edited by mr.K; 9 September 2012, 17:35. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• zi-le la fanii bmw ca taman peugeot si alfa le-au scos motorsportul din cap, ca-ti rad in nas. pt ei nu exista asa ceva, ca francezii si italienii sa-i umileasca. atunci insa a fost presedinte fustangiul ala mumificat de mosley. ma asteptam ca niste oameni veniti din raliu si formula unu (todt a fost navigator, sef de echipa la peugeot,cu care a maturat pe jos cu audi si cu oricine incerca sa ridice nasul in raliuri, sef la ferrari, cu care a reusit sa bata toata aerodinamica de geniu a lui newey) sa puna perfomanta in fata zgarceniei lui ecclestone. pana la urma, f1 si wrc sunt competitii elitiste. nu toti luzarii tre' sa castige, nu toti vor si nu toti pot sa faca super-masini. simplu, tre' sa fie invingatori si invinsi, meseriasi si pacalici; sau citroen si subaru, lancia si ford/totoioda, sau renault/ferrari si mercedes sau peugeot/alfa si bmw
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Ce-mi place e ca sunt totusi mai multi piloti de valoare, nu 2-3 maxim, ca inainte.

Comment

• Vreo preferinta , sau pronostic pentru maine.
          Mie mi s-a parut putin bizara aparitia lui Maldonado pe 2.
          Am presimtirea ca o sa se lase cu ceva abandonuri, la cate incidente au fost, inclusiv in GP2
          Fara Semnatura.

Comment

• s-a si lasat cu abandonuri, s-a relansat lupta la varf, pt mine, nu neaparat ca o mare satisfactie, dar e de bine c-a iesit inconstientul ala de hamilton din ecuatie. ala e un looser cum au fost senna si schumacher la vremea lor, nu stie sa piarda, se baga aiurea in altii, merge la intimidare. bine ca l-a tradat tehnologia mercedes, i-a mai taiat din nasul ala de campion mondial politic...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Hamilton e om de pole. In afara de faptul ca e rapid, n-are habar de tactica si mai ales de respect pentru adversari.
              Ori el, ori Grosjean, aceeasi fraieri rapizi si periculosi. Alonso si Vettel sunt 2 piloti cerebrali. Vettel e inca tanar, mai are de invatat. Sa stea pe langa Alonso.

Comment

• Pareri impartite si aici.Sunt de acord cu voi in legatura cu Hamilton.Shumi a fost la viata lui cine a fost, era si bun , dar si odata ajuns sus nu isi mai vedea lungul nasului.Despre Senna nu pot spune acelasi lucru.
                Mie de exemplu nu imi place Maldonado , are stilul acesta de a conduce "kamikaze" si nici Massa nu prea este model la stil de condus.
                Oricum mi-a placut maxim ce a facut Sebastian cursa asta , nu pt locul 1 ,putea sa iasa pe podium si tot era bine.Si in calificari a fost f concentrat.
                Succes datorat castii cu leduri
                Fara Semnatura.

Comment

• Bai sa fiu ce dati cu vorbe si ce gratuitati faceti la niste piloti de top, fie ei nemti, englezi, etc...
                  Ce fraieri domle, ce caractere au si pilotii astia, de parca pe circuit conteaza caracterul si nu faptul sa fii no1.

Sunt piloti care au scris o farama de istorie in cursele F1, cu bune cu rele si nu vorbsc aici de pilotii de valiza, sunteti foarte usori la vorbe.

Pt mine F1 a scazut din intensitate, tehnologia ma depaseste cu totul, am impresia ca multe echipe sunt defavorizate, regulile se schimba mult prea des.

Asa tare urmaresc ca de multe ori adorm spre final si ma suna tata-meu sa-mi spuna cine si ce a facut )))

PS: nu-si mai vedea lungu nasului...stiti voi ce actiuni de caritate a facut?? Nu numai el.
                  Daca aduni jumate din bogatasii Romaniei nu au facut cat a putut face un sg om din F1.

Comment

• Sincer, asa si Becali a facut actiuni de caritate cat au facut ceilalti bogatasi ai Romaiei laolalta, dar imi pare rau sa spun, nu-l pot aprecia.
                    Hamilton nu e doar fraier, mai e si ditamai boul ingamfat de cand a dat de bani si de traseista aia americanca care intr-o vreme canta.
                    Il prefer pe Vettel de 10 ori la caracter decat pe Hamilton. Nu mai conteaza cat de bun esti, daca ragi pe toloaca si nu te suporta nimeni.
                    Cred ca Perez la volanul unui McLaren ii da clasa lui Hamilton. Cioara asta a perfprmat intr-o echipa buna din start.
                    Last edited by mr.K; 24 September 2012, 21:13.

Comment

• Diferenta ca Becali e un pierzator )

Nici eu n-am vreo afinitate fata de Hamilton, dar uite ca de fraier ce ii a ajuns unde a ajuns. I-au pus aia de la McLaren volanu in mana si gata, restu a fost de la sine.
                      Si tu puteai daca aveai monopostul lui...

Comment

• nu contesta nimeni ca omul nu-i rapid. dar n-are bun simt. si adevarul e c-a fost impins campion mondial, primul negru, etc, la fel cum a ajuns button, un pilot de pluton, sa fie campion cu o masina care mergea singura, teleghidata de la boxe. iti aduci aminte ce-i batea brown gp ep toti acum 2 ani?

Comment

• .....................
                          Si tu puteai daca aveai monopostul lui...

Eu nu, dar multi piloti din F1 au valoare foarte mare. Vezi Ricciardo, Vergne, Perez sau, preferatul meu dintre astia tineri, Di Resta.
                          Inainte un pilot incepea de la o echipa mica si daca se afirma, facea pasul.
                          Vettel a venit pe filiera Red Bull, dar la Toro Rosso, first.
                          Daca imi aduc aminte, a si castigat o cursa cu o echipa mult mai slab cotata, sa fim seriosi.
                          Hamilton e mare driver pentru ca a si avut o masina de top, de la inceput.

Probabil cel mai mare talent a ultimelor 2 decenii a fost Raikkonen.

Comment

• Daca retin eu bine, Kimi la inceput a primit licenta doar pt 4 curse si dupa alea nu au mai avut cum sa nu ii dea licenta de pilot F1
                            sigpic

Comment

• Exact, n-a trecut prin toate formulele intermediare.

Comment

• Pacat ca are probleme cu beutura
                                Fara Semnatura.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google