Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sper ca acum vom avea parte de liniste...
    "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• o belvedere ceva ...
      daca e cald un gratar ...cu familia poate ...
      nush oricum ceva in aer liber ...

Comment

• cand vreti...vorbim, iesim, mancam,bem,conduc sotiile...
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• mumus ai nota 10 pt ultimele 2 cuvinte ... spun multe

Comment

• eu macar recunosc...
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Conduc sotiile , chiar daca nu au permis???
              Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.

Comment

• la unii da dar la altii
                Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• Asa omule...ia atitudine...

Comment

• pistol mi-am gasit dragilor http://www.okazii.ro/catalog/4001763...gas-pusca.html acum imi caut o pusca

Comment

• masa de ping-pong ai gasit ?

Comment

• De acum incolo sper sa va linistiti si sa ne vedem cu bine la intalniri si din placerea de a ne vedea uni cu altii ,sa fim uniti in tot ceea ce facem,si sa ne simtim bine unii cu altii..
                        Duminica ne vedem ,discutam civilizat unii cu altii si sa incercam sa ne distram impreuna,sa ne simtim bine,si sa scriem in mod oficial cine va fii organizator la brasov,si sa-l respectem totusi.Ma bucur ca a-ti ajuns la un consens toti ,si sunt de acord cu majoritatea si eu intodeauna,in tot ceea ce vom face de acum incolo.
                        Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Ok Sebi, ne vedem duminica.

Comment

• daca ie ceva pot sa tin eu banneru sau mai bine il tinem cu randu asta hotaram duminica respect pt toti colegi
                            sigpic

Comment

• in sfarsit, liniste
                              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• am luat mumus ... sa stie toata lumea ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google