fara zapada mumus ca m-am saturat te duci si u pe iarba cand ploua!!!
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
Deci inscrieti-va o data ptr cartingul de duminica ! cine nu participa ca concurent..macar sa vina sa ne tina galerie este loc si de baut suc...si de povesti..si de orice acolo
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
-
Eu incep lista pentru intalnire duminica viitoare la Metro 1 in parcare la ora 11 , de unde mergem la carting.
O fac aici ca sa nu incurc borcanele. (cine vrea se inscrie si o posteaza mai departe) puteti veni si cu galerie
Cine nu doreste sa participe...va merge tot duminica la intalnire...dar nomal ,seara la 18 le Real.
1. Mumus
2. bv06rmnsigpic
Broker de asigurari DESTINE
Comment
-
As veni si eu, dar sper sa nu am alta treaba. Intalnirea este duminica la 18 la Real? Ce actiuni se fac? Sunt nou, si nu am apucat sa citesc, si chiar as veni...
La karting nu stiu daca ajung, sa vedem cum este cu finantele
Numai bine!
Comment
-
Da , duminica la real...dar daca va fi cald...vom schimba locatia...posibil in fata la brintex...urmareste totusi topicurile brasovene... pana una alta ne vedem miercuri la 19 la macromall langa selgros
Eu incep lista pentru intalnire duminica viitoare la Metro 1 in parcare la ora 11 , de unde mergem la carting.
O fac aici ca sa nu incurc borcanele. (cine vrea se inscrie si o posteaza mai departe) puteti veni si cu galerie
Cine nu doreste sa participe...va merge tot duminica la intalnire...dar nomal ,seara la 18 le Real.
Lista cu cei care vom merge duminica la 11 la carting (plecare parcare metro1 ora 11)
1. Mumus
2. bv06rmn
3.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
eu am facut-o la Sicaro ma refer la schimbul de ulei motor,ulei cutie,distributie,curatat tamburii de frana spate,filtru de ulei
eu am cumparat uleiul de motor restul am luat de la servis
Total de plata+atentia la mecanic 860 lei (tot kitul distributie costa 1000 lei conform informatiilor primite de la receptia servisului la mine s-a scazut uleiul de motor care dupa cum am zis l-am cumparat eu separat)
Comment
Comment