Un accident ieri pe Carpatilor,un Range Rover Sport cu un Seat Cordoba
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
intrebarea urmatoare se adreseaza celor care au fost la gratar la conca verde acum 2 saptamani: NU ATI GASIT O UMBRELA ABASTRA ??? ( avea scris pe ea A&D pharma) eu am scos-o din masina si am uitat-o acolo . multumesc
chair nimeni??
Comment
-
salut. am stat pe la bran vreo 3 zile, inainte de nationala, si pe drumul dintre brasov si bran, m-am intalnit cu un logan cu insemnele LC Brasov. era un logan albastru, cred ca cu numarul bv-xx-crd, nu mai stiu sigur. l-am claxonat in semn de salut si l-am depasit sa imi vada insemnele de Lc, dar persoana a parut foarte deranjata ca am indraznit sa o depasesc, dupa care m-a depasit si a dat blana la masina ca a disparut intr-o secunda. ma pregateam sa-i fac o poza, dar nu am mai apucat decat sa deschid aparatul ca nu reuseam sa focalizez din cauza strazii denivelate dintre brasov si bran. am incercat sa ma mai apropii, dar nu m-a mai lasat. voiam sa transmit sa stea mai calma persoana respectiva ca nu totul este o competitie, poate mai sunt si prieteni sau colegi prin jur. altfel baietii din lc bv sunt foarte de gasca. respect!!sigpic
Comment
-
Originally posted by tdan08 View Postsalut. am stat pe la bran vreo 3 zile, inainte de nationala, si pe drumul dintre brasov si bran, m-am intalnit cu un logan cu insemnele LC Brasov. era un logan albastru, cred ca cu numarul bv-xx-crd, nu mai stiu sigur. l-am claxonat in semn de salut si l-am depasit sa imi vada insemnele de Lc, dar persoana a parut foarte deranjata ca am indraznit sa o depasesc, dupa care m-a depasit si a dat blana la masina ca a disparut intr-o secunda. ma pregateam sa-i fac o poza, dar nu am mai apucat decat sa deschid aparatul ca nu reuseam sa focalizez din cauza strazii denivelate dintre brasov si bran. am incercat sa ma mai apropii, dar nu m-a mai lasat. voiam sa transmit sa stea mai calma persoana respectiva ca nu totul este o competitie, poate mai sunt si prieteni sau colegi prin jur. altfel baietii din lc bv sunt foarte de gasca. respect!!
unde ai stat in bran?
Comment
-
Deosebirea intre un chirurg, un ginecolog si un internist:
1. Chirurgul taie si pac, scoate o suta de euro.
2. Ginecologul doar baga doua degete si scoate o suta de euro.
3. Internistul se apuca sa percute peste tot: unde dracu e suta aia de euro?
Ofiterul de la centrul de recrutare îl intreaba pe Bula:
- Recrut, ce-i cu ochiul dumitale?
- E un ochi artificial.
- Si din ce e facut ochiul artificial?
- Din sticla, domnule ofiţer.
- Da, logic, trebuie sa si vezi prin el!
sigpic
Comment
-
daca nu sile da jos atunci ar fii frumos sa raspunda si la un salut din partea unui membru loganist...ar fii frumos dar na fiecare cat stie.daca tot iai vandut masina puteai sa le dai tu jos sau sa-i explici omului ca daca le tine o sa mai fie salutat si nu-l doare degetele sa salute si el ..caractere si caractere..invata daca nu stie..Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
Comment