If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
cred ca am vazut traseul pe unele filmari ale voastre.initial am crezut ca e mai restrans gen karting dar imi da impresia ca ai unde sa te desfasori.are cateva curbe mai largi sau mi sa parut.
eu daca am sa fiu pentru prima oara am sa am nevoie de cateva ture de acomodare.
@need4speed: fi putin mai explicit, ce fel de tuning vrei? si esti putin offtopic aici , dar esti de-a nostru si te ajutam ;)
on topic: eu miine am program de turnat betoane, deci ratez sinnicolaul. virtualmansorin e programat la maschet cu copilul, deci nici el. deci doar la ora 18:00 la stadion si eu si el.
ce facem daca ploua ca si acum? o locatie acoperita?
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
vezi la sacalaz iti face kitul de zender...sau la Ciclop aveau pilot parca...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Ma gandeam eu ca nici de data asta nu ne adunam sa mergem pe circuit. Dar nu-i nimic, eu am zis oricum ca daca nu vine nimeni ma duc de unul singur sa ma dau. Cine vrea sa vina sa stie ca plecarea este de la Petrom pe Calea Torontalului la ora 14:00 fix. Cine nu vrea sa vina, ne vedem la ora 18:00 la stadion
eu vin si daca ploua.
daca vin cu a mea ma dau mai putin dar 90% vin cu una de firma si cu aia e alta treaba
cred ca nu poate cris sa vina are ceva treaba.nu vrei sa amanam pe altadata?
sau merg cu masina mea si data viitoare cand va veni si cris aduc alt logan de 1.4 de pe la firma
Nu avem ce face Boris, daca nu exista in Timisoara pasionati de viteza, intalniri auto etc. Uite de exemplu la "intalnirea" de astazi am fost eu, Crististreulea, Sorin si...atat, cu toate ca lumea a fost anuntata cu 2 zile inainte. Sa nu-mi spuna cineva ca nu poate sa-si faca timp liber vreo 2 ore sambata pentru ca asta eu nu cred. Daca la altii se poate si la noi nu, inseamna ca lumea nu este interesata.
Nu avem ce face Boris, daca nu exista in Timisoara pasionati de viteza, intalniri auto etc. Uite de exemplu la "intalnirea" de astazi am fost eu, Crististreulea, Sorin si...atat, cu toate ca lumea a fost anuntata cu 2 zile inainte. Sa nu-mi spuna cineva ca nu poate sa-si faca timp liber vreo 2 ore sambata pentru ca asta eu nu cred. Daca la altii se poate si la noi nu, inseamna ca lumea nu este interesata.
deci nu mai inteleg nimic cind v-ati intilnit ? ca eu ieri cind ai dat sms`u al2lea eram deja la semafoarele de pe torontal linga petrom si apoi mam dus pina la Giani,daca stiam sau nu mai retin exact ca era si azi o intilnire veneam negresit,am fost la stadion aseara dar nimic nu ai mai venit si nu am stiut vreo veste. toate cele bune PS: i want the stiker
ups! daca nu ai fost tu boris, cine a fost cu bigman?
intilnirea a fost simbata la ora 18:00 la stadion. evident ca sorin a ajuns la 18:15, bigman la 18:25 si eu pe la 18:35. o gloata de golani punctuali )
ps: ai la mine stickere
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment