Cum Se Aplica Folii Pe Geamuri?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si? E problema ta asta? Crezi ca moare vreunul din cauza foliei de pe geamurile din fata?

P.S. "Prostii" din proverb cred ca se refera la alte persoane(cele care le poarta de grija celor cu folie pe geamuri)

Comment

• Originally posted by ParuLuScorilo View Post
      unii prosti mai mor si cu cate un stalp intre dinti
      cred ca faci referire la aia care nu se pot asigura in intersectie de un logan pentru ca are folii pe geamuri.

mai intreb odata: cum te asiguri in intersectie daca langa tine vine un mastodont de autobuz? vezi prin el? ... ca te plangi ca nu te poti asigura de un amarat de logan cu folii ca nu vezi prin geamurile lui... sa fim seriosi, e de tot rasul!
      sigpic

Comment

• alo! fara jigniri! ca va arde becu'
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• daca ar fi dupa mine as pune folie si pe parbriz sa vad atunci ce mai ziceti
          laureate 1.5l, albastru marin

Comment

• Salutare. Am gasit la cineva sa-mi vanda autorizatie + timbre pentru folie laterale spate + luneta 5% ca ulterior sa-mi cumpar eu folia. Ar exista vreo problema ulterior cu ITP, politia? Toate cele bune.

Comment

• Deodata ce ai timbrele si autorizatia nu ar avea ca sa iti faca.Asa am facut si eu doar ca pe fata eu am pus light black sa fie putin mai inchisa.
              Am facut intre timp si itp si nu mi-au comentat absolut nimic

Comment

• Am avut pusa folie pe geamurile din fata cu 85 % opacitate din aia cum se pune pe geamurile spate, iar vizibilitatea nu e afectata decat intro singura conditie si anume cand afara ploua mai este si noapte si vrei sa mergi in marche-arriere dar se rezolva simplu lasand geamul/geamurile jos pentru cateva secunde ca sa poti vedea in oglinzi mai bine.

Referitor la faptul ca uni se plang ca nu pot sa se asigure sau sa depaseasca sau ma rog ce problema din cauza loganului ala cu folii pe geamurii tind sa cred ca este o gluma, pai daca dai de un van, sau autobuz,sau duba de 3,5 tone?

@andrei daca respecti transparenta minima nu vei intampina probleme, daca iti pui pe fata cu transparenta 50 % cred ca vei pierde si talonu la primu militean intalnit daca nu cotizezi.
                Last edited by crull; 14 June 2010, 00:02.

Comment

• cine are de vanzare timbre plus certificat sa-mi dea si mie PM sau cine stie de unde pot face rost.

sigpic

Comment

• mda - ati vazut ca toti astia jmecheri cu folie neagra pe geamurile din fata cand e noapte si ploua merg cu geamurile lasate, nu? Credeam ca n-am vazut eu bine...

Comment

• Pai n-ai vazut bine. Cum sa mearga cu geamurile lasate daca ploua? Eu unul nu le deschid pe ploaie. Le deschid doar cand e cald.

P.S. Si daca ar merge asa cum zici tu, e tot problema lor, nu a ta.

Comment

• a fost cineva la RAR cu un certificat din ala de DRK din comert sa vada daca este ok?
                        Nu-i bai...

Comment

• off - avem noi pe cineva in cta cu folie pe parbriz o sa ii fac poza cand il prind

Comment

• Originally posted by ParuLuScorilo View Post
                            mda - ati vazut ca toti astia jmecheri cu folie neagra pe geamurile din fata cand e noapte si ploua merg cu geamurile lasate, nu? Credeam ca n-am vazut eu bine...
                            Stai linistit ca nu merge nimeni cu geamurile lasate jos cand ploua
                            Am mai zis ca singura problema o intampini cand vrei sa mergi inapoi iar afara ploua si mai este si noapte pentru ca amarata aia de lampa de mers inapoi nu te ajuta prea mult si atunci lasi unul din geamuri jos sa vezi ceva in oglinda.

Comment

• Da. Adica te uiti in spate sau lateral numai la parcare, ca sa nu intri in garduri, in rest nu te intereseaza.

Comment

• tu ai folie pe geamuri? daca nu ai de ce combati atat de vehement ceva despre care nu stii cum se vede prin ea? eu am si pe geamurile fata 15% si nu sunt nevoit sa cobor geamurile cand ploua sau noaptea sa vad prin ele! puneti si tu folie si apoi...
                                sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google