Montaj filtru polen in habitaclu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chiar nu stiu
    Nu am mai auzit asta,incearca sa impingi mai cu forta putin,trebuie sa mearga.
    Sau mergi la baietii de la loganclub bucuresti si te vor ajuta ei.
    Dar eu zic ca ti-e un pic teama sa nu rupi ceva si impingi cu teama,totusi forteaza-l cumva,ar trebui sa mearga.
    La mine a mers foarte usor,chiar nu stiu ce ar putea fi.
    Succes!
    Numai bine.
    ps:ce fel de filtru ai cumparat?!
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

• crede ma ca am impins cu toata forta ca deja ma enervasem eram jumate sub borb si cu picioarele pe asfalt si impingeam , cred ca daca nu era trasa frana de mana pleca si masina.Filtru este de pe forum de la tudor B ( zero polution) .Ideea e ca azi am mai montat un filtru dasta pe ph1 si a mers acu nu stiu ce sa mai zic. Deci daca are cineva vreo idee v-as fi recunoscator

Comment

• Salut.
        Din ala am si eu
        Chiar nu stiu ce ar putea fi la tine.
        In principiu aerotermele sunt la fel.
        Numai bine si succes!
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

• Din cate vad eu nu iti intra din cauza ca nu ai taiat calumea. Uite-te sus ca a ramas un "ciot" de plastic si pe margini mai indreapta

Comment

• pai sus intra

Comment

• Da sus intra din cauza ca il bagi intr-o parte nu stiu cum sa iti explic dar poate daca te uiti pe poza intelegi ce vreau sa spun ca nu te lasa "cioturile" alea de plastic sa intre tot ca el ii fix
              Attached Files

Comment

• mi-am montat si eu tot de la tudor b a fost mai greu la taiat cu un bisturiu a durat vreo 20 minute

Comment

• am taiat si bucatile incercuite azi si tot nu intra partea de jos, la partea de sus intra. Nu stiu ce sa-i mai fac...

Comment

• Pune poze si cu filtru ca poate are un defect ceva.

Comment

• vallio: in primul rand nu era taiat bine sus, dar ai rezolvat. dar din poza imi dau seama ca nu e identic cu ph1
                      in partea de jos e diferit. la ph1 partea care sedecupeaza e dreapta de sus pana jos. la tine partea de jos, cam un sfert din gaura decupata, e mai in afara, pe cand treisfert din gaura decupata din partea de sus, se vede clar in poze ca este mai in interior.
                      deci oricum o dai, oricum o invarti, tot cu virgula iti da. cel mai rau e ca n-am sa-ti dau o solutie
                      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• am observat si eu ca partea de jos nu este la acelasi nivel cu partea de sus si ca este mai ridicata, dar tot aici pe forum am vazut ca userul tdan08 desi are ph2 si are acelasi locas ptr filtru ca mine, a reusit sa monteze.Am sa ii dau un mesaj sa mi spuna cum a reusit.

Comment

• Oare nu trebuia decupat doar până la partea care iasă putin in afară si venea filtru bagat invers cu clema aia de siguranță in sus?!?!

Comment

• oricum o dai dany59ddd, tot da cu virgula, este alt locas pentru filtru la ph2. cand o sa dau ochii cu seba, o sa ma var la el sub bord sa inspectez personal daca chiar este asa.
                            oricum eu zic ca se poate face o tiganie ceva ca sa se poata pune si la ph2 acel filtru. asta in caz ca nu apare deja un filtru cu forma acelui locas
                            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• am stat si m-am gandit daca partea iesita in afara din locas corespunde ca dimesiune cu partea din filtru care este subliniata in poza ar trb sa intre fara probleme deoarece s-ar imbina
                              Attached Files
                              Last edited by vallio; 18 December 2009, 16:07.

Comment

• Vezi sa fie bine decupată gaura,adică să nu rămână nici un ciot de plastic de la tăiere si baga filtru să vezi cum intră,dar inainte de asta asigură-ți o pozitie calumea ca să ai o vizibilitate bună acolo jos si vezi cum calcă una pe alta si atunci vei vedea care-i situația,ori e albă ori e neagră.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google