If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Da, asa are in coleg de-al meu, merge, dar sa-ti placa si tie in primul rand, pe stalpul din stanga....
O sa fac o fotografie ca sa vezi cum vine, ok....il intalnesc si o sa fac poza, ok
Last edited by kenjiro_sanga; 7 October 2009, 10:06.
Mersi,de abia astept sa-l montez pe masina, acum caut in disperare pe cineva care sa-mi faca suportul pe stalp.
Astept sugestii si indrumari cine imi poate face repede suportul pentru ceas pe stalpul parbrizului din partea stanga.
Multumesc.
Last edited by FastFurious; 8 October 2009, 09:21.
Azi am montat consola centreala PH2 ,saptamana viitoare urmeaza si partea cu grila la schimbatorul de viteze.
Remaparea am facut-o la DimSport la Doc si a costat 150 Euro(650Ron), merge BESTIAL!!!!
Azi am primit consola centrala (cea pe care sunt butoanele), si capitonajul, din spatele banchetei din portbagaj, urmeaza montarea lor.
Multumirile mele lui Silviu_79.
Last edited by FastFurious; 9 October 2009, 20:49.
Reason: Automerged Doublepost
Am facut cateva poze cu telefonul....nu e cine stie ce claritate dar nu am avut altceva la indemana! Sunt poze doar cu masina, pt pozele cu rezultatele il asteptam pe Radu, nu vreau sa ii stric placerea asta! Oricum "Jos palaria"!
Multumesc baieti .
Rezultatul masuratorilor pe Dino este dupa cum anticipam "SOC DE SOC".
Detalii si poze cu graficul Dino urmeaza sa postez luni cand intru in posesia graficului.
Nu va tin in suspans dar se comenteaza tot mereu referitor la ce facem unii dintre noi(gasca de la Cluj) nu este adevarat si ca sa evit asta vin cu dovezi concrete ca sa evit discutiile.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment