Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mie imi place cea alba. mai putin eleronul ala...
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• aia alba e faina ...a3a poza ce vrea sa fie ...mitsubishi lancer ?
      "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• aia neagra sau verde e cea mai misto

dar asta nu e super???
        Last edited by phantom; 17 April 2010, 13:27. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• o parere despre senzorii de rarcare MD cu afisaj in oglinda?
          Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• toate sunt chinezisme...depinde de bafta... poate sa functioneze super, ca la mine...sau poate sa nu...
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• in real am vazut eu sambata senzori cu obglinda cu tot la oferta ...daca nu ma insel erau la 130 de lei ...

Comment

• atat e peste tot...

Comment

• portbagajul omului face si loganul si mcv-ul de ras
                  Attached Files

sigpic

Comment

• foarte important !

Joi voi aduce toate marimile de tricouri ca sa va decideti la marimi.
                    Sa nu uitati sa aduceti banii pentru tricouri.
                    Sa stiti ca se vor scumpi acum le-am primit la un pret special de 30 ron,pentru ca a comandat foarte multe tricouri pentru cineva...si de acolo ne da si noua,deci veniti cat mai multi
                    de asemenea tot aici putem face stegulete,colante,etc... Toate la super preturi.

Comment

• unde e firma? si cum se numeste?
                      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• nu stiu... e prin florilor...vii vezi...

Ultima comanda la tricouri lcvb miercuri ora 20
                        Last edited by mumus; 19 April 2010, 21:08. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• sa ii anuntam si pe cei care dau rar pe forum ...

fiecare pe cine poate ...

Comment

• Chiar te rog !

Sa il anunte cineva si pe Geo va rog.

Comment

• am o rugaminte la voi, daca treceti saptamana asta pe la farmacii, intrebati va rog de ASPATOFORT (sunt fiole). am nevoie urgent de 5 fiole. am cautat azi pe la vreo 30 de farmacii si am primit raspunsuri care se bat cap in cap. din cate am inteles nu exista alt medicament care sa il suplineasca.
                              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google