sau daca am merge noi.atunci ne-am face 2 tricouri ca acolo sant ieftine ca eu am fost acolo si anul trecut si erau tricouri si cu 3sau4lei bucata
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
Comment
-
Originally posted by b81ssg View Postsau daca am merge noi.atunci ne-am face 2 tricouri ca acolo sant ieftine ca eu am fost acolo si anul trecut si erau tricouri si cu 3sau4lei bucataUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
phantom, nimeni nu e mai in masura decat o persoana autorizata RAR. omul de la service-ul de montat folii mi-a zis clar, inainte sa ii zic ca vreau sa schimb folia (a vazut ca am folie pe masina, si nu avea cum sa banuiasca) ca parasolarul nu este legal si nimeni nu il omologheaza. i-au fost aia de la RAR de la bucuresti si i-au pus legislatia in fata, unde scrie clar ca nu ai voie cu nimic lipit pe parbriz (exceptie parasolarul din fabrica). e limpede. altfel ar fi trebuit sa gasim un articol care sa ne permita o anumita dimensiune, dar nu gasim pentru ca nu exista asa ceva. singura lege care exista ti-o pun eu aici.
Art. 148 Se interzice conducatorului de autovehicul sau de tramvai:
10. sa aiba aplicate pe parbriz, luneta sau pe geamurile laterale afise, reclame publicitare, inscrisuri ori accesorii, care restrang sau estompeaza vizibilitatea conducatorului ori a pasagerilor, atat din interior, cat si din exterior;
11. sa aiba aplicate folii sau tratamente chimice pe parbrize, luneta ori pe geamurile laterale, care restrang sau estompeaza vizibilitatea, atat din interior, cat si din exterior, cu exceptia celor omologate si certificate, prin marcaj corespunzator, de catre autoritatea competenta;
la art 11 intra doar folia de pe geamurile laterale si luneta, pentru parasolar nu ai timbru pentru ca nu omologheaza nimeni. si pentru folia fata ai nevoie de certificat separat.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Originally posted by B 83 RMJ View Postphantom, nimeni nu e mai in masura decat o persoana autorizata RAR. omul de la service-ul de montat folii mi-a zis clar, inainte sa ii zic ca vreau sa schimb folia (a vazut ca am folie pe masina, si nu avea cum sa banuiasca) ca parasolarul nu este legal si nimeni nu il omologheaza. i-au fost aia de la RAR de la bucuresti si i-au pus legislatia in fata, unde scrie clar ca nu ai voie cu nimic lipit pe parbriz (exceptie parasolarul din fabrica). e limpede. altfel ar fi trebuit sa gasim un articol care sa ne permita o anumita dimensiune, dar nu gasim pentru ca nu exista asa ceva. singura lege care exista ti-o pun eu aici.
Art. 148 Se interzice conducatorului de autovehicul sau de tramvai:
10. sa aiba aplicate pe parbriz, luneta sau pe geamurile laterale afise, reclame publicitare, inscrisuri ori accesorii, care restrang sau estompeaza vizibilitatea conducatorului ori a pasagerilor, atat din interior, cat si din exterior;
11. sa aiba aplicate folii sau tratamente chimice pe parbrize, luneta ori pe geamurile laterale, care restrang sau estompeaza vizibilitatea, atat din interior, cat si din exterior, cu exceptia celor omologate si certificate, prin marcaj corespunzator, de catre autoritatea competenta;
la art 11 intra doar folia de pe geamurile laterale si luneta, pentru parasolar nu ai timbru pentru ca nu omologheaza nimeni. si pentru folia fata ai nevoie de certificat separat.
Comment
-
eu cu parasolarul meu la itp a zis ca nu are treaba ca e la fel de mare ca obturatorul de lumina de la oglinda retrovizoare ...
desi depinde mult si de cine dai in trafic ...eu am avut "bafta" cand ma oprit la turkmen pe carpatilor ma intrebat daca am certificat iam zis ca da si a zis din start "pe alea din fata sigur nu ai" ...dar tot asa de parasolar nu a zis nimic ...depinde si de militian...
ma oprise ca aveam leduri albastre la pozitii ...(la ora 1... si la 1 si 15 ....schimbam pozitii in fata la bloc sa nu imi dea 1000lei amenda )"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
baieti tricoruile din brintex sunt intr-adevar din europa unde sunt la 1 leu maxim 1,5 lei eu zic ca daca va strangeti mai multi ati putea ruga un coleg de la bucuresti sa vi le cumpere si sa vi le trimita prin curier......va saluta panacotic cu respect....
Comment
Comment