Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sau daca am merge noi.atunci ne-am face 2 tricouri ca acolo sant ieftine ca eu am fost acolo si anul trecut si erau tricouri si cu 3sau4lei bucata
    Last edited by mumus; 9 April 2010, 11:41.
    sigpic
    nu este nimic mai dulce decat o dusca de aer liber

Comment

• acu am vazut in catalogul Metro set 5 tricouri la 36 lei(tva inclus),marimiM-XXL,culori alb/negru
      oferta pina in 21.04
      Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• salutare dragi colegi in legatura cu folia de la parasolar va dau un numar de telefon a lu' PIRATU care se ocupa cu asa ceva si intrebati-l pe el ... el este cel mai in masura sa va raspunda la intrebari legate de folii ... iata numarul de telefon 0745/792 751

Comment

• Originally posted by b81ssg View Post
          sau daca am merge noi.atunci ne-am face 2 tricouri ca acolo sant ieftine ca eu am fost acolo si anul trecut si erau tricouri si cu 3sau4lei bucata
          Unde ? la ce magazin?
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• phantom, nimeni nu e mai in masura decat o persoana autorizata RAR. omul de la service-ul de montat folii mi-a zis clar, inainte sa ii zic ca vreau sa schimb folia (a vazut ca am folie pe masina, si nu avea cum sa banuiasca) ca parasolarul nu este legal si nimeni nu il omologheaza. i-au fost aia de la RAR de la bucuresti si i-au pus legislatia in fata, unde scrie clar ca nu ai voie cu nimic lipit pe parbriz (exceptie parasolarul din fabrica). e limpede. altfel ar fi trebuit sa gasim un articol care sa ne permita o anumita dimensiune, dar nu gasim pentru ca nu exista asa ceva. singura lege care exista ti-o pun eu aici.

Art. 148 Se interzice conducatorului de autovehicul sau de tramvai:
            10. sa aiba aplicate pe parbriz, luneta sau pe geamurile laterale afise, reclame publicitare, inscrisuri ori accesorii, care restrang sau estompeaza vizibilitatea conducatorului ori a pasagerilor, atat din interior, cat si din exterior;
            11. sa aiba aplicate folii sau tratamente chimice pe parbrize, luneta ori pe geamurile laterale, care restrang sau estompeaza vizibilitatea, atat din interior, cat si din exterior, cu exceptia celor omologate si certificate, prin marcaj corespunzator, de catre autoritatea competenta;

la art 11 intra doar folia de pe geamurile laterale si luneta, pentru parasolar nu ai timbru pentru ca nu omologheaza nimeni. si pentru folia fata ai nevoie de certificat separat.
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• bucuresti - depozitul europa,mumus
              Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• pentru 30-40 tricouri credeti ca merita drumul pana acolo ?

Boly special pentru tine am facut un Thread . (ala cu fulgerul)
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Originally posted by B 83 RMJ View Post
                  phantom, nimeni nu e mai in masura decat o persoana autorizata RAR. omul de la service-ul de montat folii mi-a zis clar, inainte sa ii zic ca vreau sa schimb folia (a vazut ca am folie pe masina, si nu avea cum sa banuiasca) ca parasolarul nu este legal si nimeni nu il omologheaza. i-au fost aia de la RAR de la bucuresti si i-au pus legislatia in fata, unde scrie clar ca nu ai voie cu nimic lipit pe parbriz (exceptie parasolarul din fabrica). e limpede. altfel ar fi trebuit sa gasim un articol care sa ne permita o anumita dimensiune, dar nu gasim pentru ca nu exista asa ceva. singura lege care exista ti-o pun eu aici.

Art. 148 Se interzice conducatorului de autovehicul sau de tramvai:
                  10. sa aiba aplicate pe parbriz, luneta sau pe geamurile laterale afise, reclame publicitare, inscrisuri ori accesorii, care restrang sau estompeaza vizibilitatea conducatorului ori a pasagerilor, atat din interior, cat si din exterior;
                  11. sa aiba aplicate folii sau tratamente chimice pe parbrize, luneta ori pe geamurile laterale, care restrang sau estompeaza vizibilitatea, atat din interior, cat si din exterior, cu exceptia celor omologate si certificate, prin marcaj corespunzator, de catre autoritatea competenta;

la art 11 intra doar folia de pe geamurile laterale si luneta, pentru parasolar nu ai timbru pentru ca nu omologheaza nimeni. si pentru folia fata ai nevoie de certificat separat.
                  ai dreptate batrane dar atunci intrebarea mea este '' de ce nu mi-a facut nimic militianul cand m-a intrebat de folii?'' si in + de asta eram si in Bucuresti

Comment

• eu cu parasolarul meu la itp a zis ca nu are treaba ca e la fel de mare ca obturatorul de lumina de la oglinda retrovizoare ...
                    desi depinde mult si de cine dai in trafic ...eu am avut "bafta" cand ma oprit la turkmen pe carpatilor ma intrebat daca am certificat iam zis ca da si a zis din start "pe alea din fata sigur nu ai" ...dar tot asa de parasolar nu a zis nimic ...depinde si de militian...

ma oprise ca aveam leduri albastre la pozitii ...(la ora 1... si la 1 si 15 ....schimbam pozitii in fata la bloc sa nu imi dea 1000lei amenda )
                    Last edited by mc_alienu; 9 April 2010, 15:13. Reason: Automerged Doublepost
                    "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• 1000 de ron pt toate neregulile gasite nu !!!!
                      [B][COLOR="Red"]LOGAN CLUB BRASOV

Comment

• da numai pentru ledurile albastre...
                        si taicamiu a patit la fel tot cu masina mea inainte sa ma opreasca pe mine ...aceeasi faza in ialomita...

Comment

• trebuie avut grija cu militeni ca sant pusi pe rele rau de tot,acest lucru mi la spus un prieten[politai]
                          sigpic
                          nu este nimic mai dulce decat o dusca de aer liber

Comment

• au anuntat si astia la tv si la radio ca au scos toate masinile in trafic...
                            in special toate radarele ... ca doar trebuie adus un ban la buget ...

Comment

• baieti tricoruile din brintex sunt intr-adevar din europa unde sunt la 1 leu maxim 1,5 lei eu zic ca daca va strangeti mai multi ati putea ruga un coleg de la bucuresti sa vi le cumpere si sa vi le trimita prin curier......va saluta panacotic cu respect....

Comment

• multumim pentru idee cand te mai vedem ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google