Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• LLX-ule la filmul care l-ai pus pe tube...........................tare faza de la bal
    tare de tot............................
    Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• bine ca a pus filmuletul care trebuia si nu ala care nu trebuia ... au fost mai multe victime
      "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• salutari colegi ce mai faceti
        sigpic

Comment

• salutare colegu. care mai e viata ta?
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Originally posted by Stefan1987 View Post
            pai oricum a ramas omul uimt cand s-a trezit dimineata fara pompa de benzina, oricum au fost hotii ff profi....aaa politia) i-a zis ca el a facut asta) a fost maxima fraza asta)
            Oameni buni pentru un asemenea furt se face ancheta si in primul rand se iau amprente de pe masina (toata masina) si se exclud cele ale proprietarului,sotiei proprietarului rudelor care au urcat de curand in masina etc.Bine inteles ca este o ancheta de amploare deoarece trebuie chemati la politie toti cei care au urcat in masina in ultimul timp pt. a li se lua amprente si compara cu celelalte.Acuma ca politia nu are chef de munca i se zice ca si-a masluit singur masina.Am o cunostinta de exemplu care a plecat din discoteca noapte spre casa (intr-un sat de pa langa Brasov).Pe drum a gasit un om in sant care era mort.A incercat sa il ajute l-a intors si degeaba,nu mai avea ce sa ii faca.A chemat politia si ca nu aveau ei chef de ancheta l-a scos vinovat si a facut 15 ani de puscarie DEGEABA.

Comment

• si omul acela nu a facut nici un fel de contestatie? nimic? a fost acuzat de crima ...doar asa? incepi sa ma faci sa cred ca ar trebui sa plec din tara asta...
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Exact asa a fost.Omul gasit mort a fost batut pana a murit ,iar tipul cand l-a gasit l-a intors cu fata in sus sa vada daca mai respira sa il poata ajuta.Fiind murdar de sange pe maini a fost acuzat de omor deosebit de grav.Fara ancheta fara nimic.In cateva zile a fost gasit vinovat si inchis.La omor deosebit de grav nu poti face contestatie.Eu il stiu cat de cat pe tip dar am o prietena foarte buna care tot mergea pe la el la vizita.

Comment

• merci razvan_boss , in ungaria am auzi de amenzi si confiscarea masini:P deobicei merg regulamentar:P

Comment

• Drum bun si sa te intorci cu masina ta
                    O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• stefan inainte sa iesi din tara alimenteaza si fa plinu si treci cat poti de repede de ungaria. nu te opri nu fa nici cel mai mic popas. dupa ungaria ai timp destul si esti si in siguranta. drumuri bune sa ai si sa te intorci cu bine

Comment

• ai grija in ungaria e mult mai rau ca in bulgaria... sa nici nu respiri..ca te contaminezi.

Comment

• stefan mergi linistit ca nu e nimic pe ungaria asa de speriat... respecta limitele de viteza nu uita de vigneta la iesire din ro si nu alimenta in ungaria ca te prostesc aia la schimb din euro/lei in forinti... in rest drum bun si daca te opreste politia sa ai actele in regula si sa le vb frumos... am trecut ungaria de 8 ori anu asta....
                          "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• ungurii 'ie' mai oameni decat romanii...
                            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• am inteles multumesc baieti de sfaturi luni o tai spre germania:P

Comment

• sa ma c*c pe ele de kormorane dupa ce pun rotile de iarna le dau jos de pe janta si le dau foc
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google