Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Fara suparare RMN dar mai bine imi tai un C*i decat sa-mi iau masina pe motorina .
    In alta ordine de idei imi place propunerea lui mumus cu boicotarea, dar "n-am suficient maruntis" .

Oricum nu-i afecteaza pe angajatii din benzinaria boicotarea noastra, au patronii destule fonduri sa-i plateasca pe urmatorii cativa ani la cat e pretul carburantului acum.

Aia n-o sa moara de foame, nici de sete nici de frig, o sa moara doar de plictiseala cand o sa se rareasca din clienti. Ai vazut ca fapt divers ce preturi au celelalte produse din benzinarii? Sanvisuri, patiserie, cafea, parfumant de masina, lichid de geamuri, au preturi de restaurant si servirea de ando's la mancare iar la consumabile sau piese ptr masina pret de doamne miluieste ca n-am termen de comparatie.
    Last edited by LoganRacer; 13 January 2012, 14:23.

Comment

• iti zic eu ca alta viata e cand vezi consum de 5 in loc de 8.... si cuplu, ceea ce tu nu ai .
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• dar si reviziile sunt pe masura

sigpic

Comment

• eu vreau masina electrica)), sau una care sa mearga cu apa) atunci o sa fie super ok)

Comment

• cu benzinar...daca nu, mergeti pe jos...

dieselul isi merita bani ca si consum doar in oras, e diferenta de 2-3 litri... in afara nu e mare scofala...

dar gata cu carburantul ca zice adi ca avem ceva cu el ...
            "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Originally posted by Stefan1987 View Post
              eu vreau masina electrica)), sau una care sa mearga cu apa) atunci o sa fie super ok)
              calendarul tau inca este la mine. o sa te pun sa platesti depozitarea lui, plus penalizari
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Iti zic sigur ca scot in oras consum cu doar 1-2 litrii mai mult decat tine, de altfel nu degeaba unul din motivele pentru care am luat motorul asta era consumul redus desi la restul caracteristicilor e cat cel de 1.4 MPI ;) .

Comment

• Salut baieti, stie cineva in ce stare e drumul Ploiesti-Cheia-Brasov ? ma refer la zapada o seara placuta
                  Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

• Originally posted by pirvu_alex View Post
                    Salut baieti, stie cineva in ce stare e drumul Ploiesti-Cheia-Brasov ? ma refer la zapada o seara placuta
                    ar trebuii sa se circule ok, nu vad de ce ar fi probleme

legat de restu fiecare cu ce are si cu ce poate
                    sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• iarasi vechea poveste cu consumul )

sigpic

Comment

• normal... eu mai bine las masina acasa decat sa bag 30 lei sa merg pana in horbach.. la rat costa numai 3 lei

Comment

• aline eu cu 30 de lei merg pana la Bran si inapoi,sa fim seriosi

sigpic

Comment

• 30 lei e limita minima pentru alimentare . normal ca mergi mai mult.

Comment

• la ce peco ca eu n-am auzit de asta pana acuma

sigpic

Comment

• limita la mine, unde am zis eu peco?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google