pai la voi nu erau obositi??
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Primul 11 al Stelei in seara aceasta:
Tatarusanu - Dananae, Chiriches, Geraldo, Parvulescu - Chipciu, Bicfalvi, Bourceanu, Cr. Tanase - Tatu, Rusescu
As prefera pe Fl Costea in locul lui Tatu, si pe Martinovici (nu stiu daca nu e suspendat) in locul lui Dananaeniciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
-
Originally posted by dani p View PostLacatus a avut cel mai mare salariu din liga 1, cam 50000 euro pe luna, contract pe 6 luni. Deci conducerea avea mari pretentii de la echipa.
Comment
-
Originally posted by dani p View PostPrimul 11 al Stelei in seara aceasta:
Tatarusanu - Dananae, Chiriches, Geraldo, Parvulescu - Chipciu, Bicfalvi, Bourceanu, Cr. Tanase - Tatu, Rusescu
As prefera pe Fl Costea in locul lui Tatu, si pe Martinovici (nu stiu daca nu e suspendat) in locul lui DananaeNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Bravo Steaua,,daca ar fi intrat si cele 3 boabe in poarta in loc de bara,,ar fi fost 5-1.
Sa numai zic de suturile celorlalti jucatori.
Daca vorbeam de LUNETA in urma cu ceva vreme,,,apoi BINOCLU,,,,acu vorbim de MONOCLU si etapa viitoare o sa vorbim de LUPA
Ps,,,sa zica PCH cate puncte mai are dinamo in fata STELEI !!!! Cumva 3 sau sa vorbim de alte SF-uri mai bine!
Ps..2....etapa viitoare o sa fiti mancati cu fulgi cu tot...pechinezi ce sunteti voiLast edited by Ivan Marian; 18 March 2012, 23:39.
Comment
-
Vreau sa mai pun o intrebare...Daca Torje s-a transferat de la Dinamo, la sfarsitul campionatului cine va fi plangagiosul echipei?! Glumesc...pun si eu un pic de sare pe rana...zic un pic pentru ca cea mai mare cantitate o pastrez in speranta ca o voi folosi dupa derbi si la finalul returului
Comment
-
Hai ca mai pun o poza si am plecat la somn...trebuia pusa la poza zilei dar se potriveste si aiciAttached Files
Comment
-
Originally posted by Sebi_NT View PostHai ca mai pun o poza si am plecat la somn...trebuia pusa la poza zilei dar se potriveste si aici
...stiu ca ma repet si devin enervant pentru anumite persoane dar tre sa postez expresia mea favorita
RAUL, RRRRAAAULLLLL, RRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUULLLLLLLLLLL LLLLLLLNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Originally posted by dani p View PostPrimul 11 al Stelei in seara aceasta:
As prefera pe Fl Costea in locul lui Tatu, si pe Martinovici (nu stiu daca nu e suspendat) in locul lui Dananae
Dananae chiar m-a surprins, a pus osul, a dat siguranta pe partea dreapta, cu cateva mici erori corectate.
Mi-au placut Pirvulescu si Chipciu. Ultimul are potential urias de crestere, vreau sa aiba mai mult curaj, sa scoata in duel direct adversarii din joc si apoi sa patrunda spre careu, din margine. Asa, cu centrarile, de cand nu mai e Kapetanos, cine dracu sa dea cu capul in minge? Machado de pe banca sau Tatu din teren? .
Mi-a placut si Dodel. Se vede ca se simte bine in stanga.
Ce nu mi-a placut la Stan: chiar nu vede ca trebuie mijlocas central coordonator, care sa dea pasa inainte? Bicfalvi e bun la cotonogeala, ce sa dea asta pase? Trebuie sa-i dea mai multe sanse lui Tibi Balan, iar daca nu e multimit, n-are decat Gigi sa-l transfere pe Xavi.Last edited by mr.K; 19 March 2012, 10:38.
Comment
Comment