If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
alessandro nui vorba de dat cu paru . Nu e in nume de rau . Ideea e ca nimeni nu o facut ceva concret . Mai ales pe motoru stock . La un moment dat ...Useru : Valentin_N ..zicea ca urmeaza sa puna turbo pe 16 V . O facut mare valva ..ca va pune ! Pana la urma ..nimic ! Stii si tu . Adevaru ca are o masina frumoasa . Dar o gramada renunta .
Chiar astept sa vad chiulasa ta Razvan . As fii placut surprins .
acum 2 3 saptamani i am facut rost lui Valentin de etrieri Brembo de e38. a dat o galagie de bani pe ei. dadea doar sa se afle in treaba sa aibe cu ce sa se laude pe forum ? defapt, eu zic de etrierii aia, el are tot ce ii trebuie pentru a l face turbo. crezi ca este usor ? nu e o remapare facuta copy paste prin parcari
@ tm 80 mat stiu perfect la ce te referi, dar nu este cazul lui VRN. alte exemple se gasesc 1000 si la fel sunt de multe cazurile de masini dezmembrate si revenite la stock. cred ca dau cu virgula toate modificarile astea. daca te uiti un pic pe afara si vezi ce modificari se poarta si cum se modifica masini te bufneste rasul crede ma. la noi inca se poarta leduri in blana si asta se numeste Tuning
Last edited by alessandro; 20 November 2011, 23:12.
constructorii auto ii doare undeva de consum mai bun. sunt intelesi cu petrolistii. orice model de masina consuma mai mult decat cel pe care il inlocuieste. masinile noi consuma chiar foarte mult.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment